Därför bör du välja Ekologisk flyttstädning

En ekologisk flyttstädning är ett bättre och miljövänligare alternativ som bidrar till att minska vårt klimatavtryck. En ekologisk flyttstädning med Balanzen är också anpassad för personer med olika typer av allergier och känslighet. Samtliga ekologiska rengöringsprodukter är fria från citronsyra och andra vanligt förekommande kemikalier som många är känsliga mot. Detta är något som vi på Balanzen tar på stort allvar. För oss handlar det inte bara om att använda ekologiska produkter när vi städar utan vi ser till helheten och hållbarheten. Att välja en ekologisk flyttstäning med Balanzen innebär att du väljer en tjänst som grundar sig på de tre grundpelarna för hållbarhet; ekonomiskt, socialt och miljömässigt ansvar. Ekonomiskt värde skapas samtidigt som negativa effekter på miljön reduceras och mänskliga behov samt sociala rättigheter och mångfald respekteras. På Balanzen ser vi till helheten.

Ekologisk flyttstädning har många fördelar:

  • Minskar påverkan på vår miljö och
  • Studier visar att astmasymtom och allergier minskar.
  • De som flyttar in kommer säkert att uppskatta det.
  • Minskar risken för hälsofarliga produkter för barn och djur
  • Bidrar till en mer hållbar miljö
  • Vår städpersonal utsätts inte för starka medel och kemikalier

Som kund kan du bekvämt luta dig tillbaka när vi ska komma och städa.
Balanzen tar med allt städmaterial som behövs; inklusive trasor, ekologiska rengöringsmedel, stege, dammsugare och extra lampor.

Ekologisk Flyttstädning med garanti

För oss är det en självklarhet att både du och nästa person som flyttar in i bostaden är nöjd med städningen som utförts av oss på Balanzen. Vi erbjuder alltid alla våra kunder en 100 % nöjd kund-garanti vid flyttstädning och ser till att din bostad går igenom besiktningen. Skulle den, mot förmodan, inte göra det så ser vi till att åtgärda felet utan någon extra kostnad. 

Alltid ekologiskt – Alltid tryggt

Boka Ekologisk flyttstädning i Stockholm