Meet the team

Att arbeta i någons hem är speciellt, vi förstår att öppna upp sitt hem för kompletta främlingar inte alltid är lätt. Men vi är stolta över att ha kunder som har haft samma person som kommer till dem under 10 år i rad. Vi blir ofta en del av familjen som vi städar hos. Balanzen är en platt organisation med väldigt högt i tak.

Vill du jobba med oss?

Vi letar ständigt efter personer till vårt team. Välkommen in med din ansökan.

info@balanzen.se

Utbildning

Samtliga av vår anställda får gå en intern utbildning hos oss där vi grundligt går igenom allt från ergonomi, hygien, ekologi, nyckelhantering, skötsel av olika material till strykning och diskretion. Utbildningen är både praktisk och teoretisk, teoridelen har vi översatt till flera språk då vi tycker det viktigaste är att man förstår. Vi har tagit fram en egen utbildnings plattform så att man kan göra den teoretiska delen av utbildning på distans, hemma eller när det passar en bäst.

 

Säkerhet och trygghet

Diskretion och sekretess är viktigt för oss. Vi är vana vid kunder som kräver förhöjd säkerhet. Vår personal skriver under ett sekretessavtal och vi arbetar på ett diskret men effektivt sätt. Efter 16 års gedigen erfarenhet i branschen, då vi medverkat i branschorganisationer, specialgrupper hos arbetsförmedlingen mm har vi ett säkert och utarbetat system för nyckel och kodhantering. Vi jobbar även kontinuerligt med vår personals säkerhet och trygghet när de är ute och jobbar.

Försäkring

Självklart är vår personal försäkrad. Vi har valt en försäkring som gäller dygnet runt, alla dagar i veckan. De är försäkrade oavsett om de är ute på jobb eller lediga.