Balanzen städar endast med ekologiska och lokalproducerade produkter.

Vad vi städar med är viktigt för oss. I städningen ingår ekologiska rengöringsmedel från Gröna Gredelina.
Få saker innehåller så mycket kemikalier, onödiga allergener och färgämnen som rengöringsmedel. Forskning visar att många av våra vanligaste folksjukdomar idag är i stark anknytning till den dagliga kemikaliecocktail som vi utsätts för. Ett enkelt men väldigt effektivt sätt att minska på antalet kemikalier i din vardag är att se över dina rengöringsmedel.

För några år sedan gick vi över till att bara använda ekologiska och naturliga rengöringsprodukter från Gröna Gredelina. De produceras lokalt i Stockholm och alltid utan onödiga syntetiska tillsatser eller färgämnen. Tidigare använde vi de produkter som våra kunder valde att ha hemma. Vändpunkten kom när en av våra anställda som bara hade städat med Gröna Gredelinas produkter under månad sa att hon inte längre hade ont i lungorna efter arbetet. Beslutet var lätt att ta. Idag städar vi bara med dessa produkter och vår personal mår mycket bättre.

Så med ett så enkelt men väldigt medvetet val av rengöringsprodukter så påverkar vi hälsan hos både våra kunder och vår personal. Bättre hälsa leder till bättre arbetsförmåga och med det ökad inkomst och lägre sjukvårdskostnader för samhället och oss alla. Då har vi inte ens gått in på miljöaspekten. Vi tycker det är smått fantastiskt.

Produkterna är lokalt producerade i Stockholm. Växtbaserade och ekologiska

I städningen ingår ekologiska rengöringsmedel och vi städar bland annat med följande produkter:

  • koncentrerad solros såpa på burk
  • Ekologisk allrengöring
  • Doftsatt ekologisk ättika
  • Bikarbonat

Läs gärna mer om vår personal här