Ekologisk

Möbeltvätt

Vi kommer till dig och rengör möblerna på plats

Ekologisk

Möbeltvätt i hemmet

Balanzen utför möbeltvätt i Stockholm med omnejd. Har du råkat fläcka ner din soffa? Eller den fräschas upp? Då är möbeltvätt i hemmet en praktisk lösning. Vi kommer hem till dig och tvättar den på plats. Vi utför möbeltvätt på fasta stommar, lösa kuddar, fåtöljer, madrasser men även enstaka fläckar på mattor. Möbeltvätten utförs med en maskin som vi har med oss och enbart med ekologiska rengöringsmedel som doftar fantastiskt gott av nytvättat. Lagom milt och inte för starkt, givetvis utan allergener och starka kemikalier. Möbeltvätten kan utföras på samtliga textilytor som är hela och inte alltför sköra. Balanzen utför möbeltvätt åt allt från biografer, ambassader, hotell och secondhand soffan du köpt på FB Market Blocket.

Möbeltvätt i hemmet är en miljövänlig och klimatsmart tjänst som förlänger livet på dina möbler men som även uppmuntrar till en mer cirkulär konsumtion.

Villa i Vaxholm

Hej! Mattan och soffan blev otroligt fina! Som nya! Stort stort tack till den enormt noggranna o trevliga städaren och till er 🙏🏻🙏🏻😊😊!

Med rut

Prisexempel Möbeltvätt

Boka
Boka
Boka
Vill du hellre städa själv?

Ekologiska städ tips till hela hemmet

Naturliga tips för en organiserad och miljövänlig sopåtervinning Att ha ett organiserat sopskåp kan vara [...]

Naturliga tips för att rengöra skinnklädsel i bilen

Att ha en ren och välskött bil är viktigt för både dess utseende och underhåll. [...]

Kasta inte överblivna fruktaskar, odla microgreens och groddar istället!

Kasta inte dina överblivna fruktaskar, använd dem för att odla microgreens och groddar istället!Mikrogrönt, microgreens [...]

Rengör brända kastruller med sockerbit, så här gör du.

Ibland händer det att vi bränner maten i kastrullen eller stekpannan. Detta kan leda till [...]

Läs alla Tips