SLOW LIVING MED BALANZEN

Vi har en affinitet för det själfulla och vi tror att våra kunder har det med.. Vi vet att kännetecknet av sann vardagslyx ligger i hängivenheten till själva processen, i materialet och tillvägagångsättet. Att göre mer med mindre, i det tempo man själv känner för och låter det som behöver ta tid också få göra det. Att leva långsamt handlar också mycket om att uppskatta nuet och att inte alltid sträva efter mer. Livet kommer såklart ibland emellan men det är ändå värt att komma ihåg att också försöka ta det lugnt och be om hjälp för att få till den där balansen i vardagen.

Att vårda ett hem och de personer som bor i det är något vi gjort i över ett decennium. Vi arbetar uteslutande med ekologiska produkter lokalt tillverkade i Stockholm. Produkter som vårdar ytorna i ditt hem så de håller länge och som både du och vi mår bra av. Vad vi använder när vi jobbar är en stor del av vår tjänst och hur den upplevs. Balanzen vill gärna uppmuntra till ett lite långsammare tempo så att du kan få fler av de där riktigt långsamma dagarna som mången gång är som balsam för själen.  Fler dagar då man inte behöva rusa och göra allt på en och samma dag, istället leva i egen takt.

Våra moderna, livliga liv kräver så mycket av oss. När livet rusar i all hast så är en av de vänligaste sakerna vi kan göra för oss själva att låta oss ta lite tid att sakta ner. Att bromsa handlar inte bara om att leva i lugnare takt, det handlar inte heller om att koppla av eller göra färre saker. I stället handlar en långsammare inställning till det dagliga livet om att ge oss lite mer tid att fortsätta göra de saker som när våra själar.

Boka hemstädning och ge dig själv tid.