Ekologisk hemstädning med fast eller flex bonnemang i Stockholm med Balanzen innebär en avlastning i din vardag.

Vårt mål med hemstädningen är att skapa en hotellkänsla hemma hos dig, ni vet när man kan lämna ett stökigt hotellrum på morgonen och komma tillbaka till ett nystädat och nybäddat rum där de blöta handdukarna magiskt är borta och torra och rena hänger på dess plats. Det är du som kund som bestämmer vad vi ska utföra på tiden vi är hos dig men om du inte har några önskemål så utgår vi från vår egna väl utarbetade checklista .  Förutom att städa så byter vi gärna lakan och bäddar rent, viker handdukar, filtar och wc papper och puffar på dina kuddar så att det ska kännas extra härligt för dig att komma hem. Välkommen till Balanzen, #thatsthewaywedoit

Med abonnemang får du alltid lägre pris än om du skulle boka ett engångsuppdrag.

Det är du som kund som väljer om du vill ha ett löpande hemstädnings abonnemang eller boka din ekologiska hemstädning vid enstaka tillfällen. Du kan välja mellan Flex abonnemang eller Fast abonnemang. Med ett fast årsabonnemang får du alltid lägre pris än om du skulle betala städningen löpande per timme eller enstaka tillfällen. Med Fast hemstädningsabonnemang får du en samma månadsavgift och du kan spara tillfällen i en ‘städbank’ som kan nyttjas vid senare tillfälle. Du betalar lika mycket varje månad och priset är baserat på antal timmar, frekvens och storleken på ditt hem. Timpriset för hemstädning på vardagar efter rut är 199 kr. Bokar du enskilt uppdrag eller väljer Flexabonnemang är timpriser 249 kr efter rutavdrag. En engångsavgift tillkommer.

När du bokar ett städabonnemang så ingår ekologiska rengöringsprodukter från Gröna Gredelina (läs mer om våra ekologiska rengöringsmedel här). Vid första tillfället så går vi igenom ditt hem tillsammans, dina önskemål, funderingar. Vi skriver nyckelkvittens och avtal. Det brukar ta ca 15 min. Efter det kan du gå hemifrån om du önskar. Hemstädningen utförs i direkt anknytning till genomgången. Du kan läsa mer om våra villkor och hur det går till när du bokar hemstädning med Balanzen här.

Vill du läs mer om storstädning i Stockholm istället?

Storstädning

Vill du läsa mer om fönsterputsning i Stockholm istället?

Lets be friends, följ oss gärna på Instagram

[wdi_feed id=”1″]