Vi förenklar våra abonnemnag fr o m 1 jan 2019

Vi förenklar våra abonnemnag fr o m 1 jan 2019

Nytt år innebär nya förenklade rutiner, välkommen till städbanken.

Efter 12 år är det dags att göra en ordentlig storstädning och vi ersätter våra befintliga abonnemang med nya förenklade abonnemangsformer.

Vi går över till en städbank.

Den 1 januari 2019 byter vi ut ditt nuvarande abonnemang till en Fast prisplan. Abonnemanget innebär att du betalar en fast summa varje månad för de timmar vi kommit överens om för varje städtillfälle. Med abonnemang får du alltid lägre pris än om du skulle betala städningen löpande per timme eller enstaka tillfällen.

Du betalar lika mycket varje månad och priset är baserat på antal timmar, frekvens och storleken på ditt hem. För att göra det enkelt så har vi ett exempel nedan. Om du idag har 3 tim städning varannan vecka vilket innebar att du vissa månader betalade för 3 städningar och andra månader för två städningar så kommer du framöver att få en jämnt fördelad kostnad.

3 tim varannan vecka under 1 år = 26 tillfällen

26 x 3 tim= 78 tim på ett år utslaget per kalendermånad blir  6,5 tim i fast  månadsavgift

  • Om du behöver boka om, så har du möjlighet att göra det senast 24 tim före städtillfället, om du vill få dina timmar till godo. Timmarna ligger då kvar i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Du kan maximalt spara 6 städtillfällen i timbanken /år. De innestående timmarna kan också användas till andra tjänster, såsom storstädning, fönsterputsning, strykning och tvätt.
  • Behöver du beställa fler tjänster så som flyttstädning så får du en tilläggsfaktura.

Du kan ladda ner och läsa nya avtalet HÄR

Vi hoppas du blir nöjd med bytet till fast pris och passar påminna om att röda dagar avbokas per automatik samt att önska er en riktigt fin,  ren Jul och Gott nytt År! .

Hälsningar

Balanzen