Personal

Personal

Att arbeta i någons hem är speciellt, vi förstår att öppna upp ditt hem för kompletta främlingar inte alltid är lätt. Därför är vi alltid noggranna när ni nyanställer. Oftast på rekommendation och alltid med utdrag ifrån polisregistret. Vår personal får även skriva under ett sekretessavtal och vi arbetar på ett diskret men effektivt sätt. Vi har efter 104 år gedigen erfarenhet, ett säkert och utarbetat system för nyckel och kodhantering. Nycklar märks med en kod och förvaras aldrig med adressuppgifter. Uppgifterna sparas på en låst molntjänst där vår personal har tillgång till arbetsbeskrivningar och vi slipper riskmomentet med lösa papper med all kundinformation. Miljövänligt, effektivt och säkert.

Vår personal, vårt crew är vår styrka och vi är stolta över dem. Balanzen är ett familjeföretag och vi tror att det märks, vi ser gärna våra kunder och våra anställda som en del av det vi kallar Balanzenfamiljen. Balanzen har sedan starten 2006 gjort en lång resa och vi har lärt oss mycket på vägen. Vi har aldrig varit rädda för att anställa personer som är nya i landet och som inte ens pratar svenska. Detta har vi ibland fått kritik för men för oss är det värt det när vår medarbetare utvecklas, växer, kommer in i samhället, lär sig språket och vidareutbildare sig. Vi är stolta över att vi har haft anställda, helt nya i landet och som senare gått vidare till att bli allt från sjuksköterskor, modeller, förskolelärare och startat eget. Någon måste våga öppna dörren och det gör vi och du. Tillsammans gör vi skillnad.

Så med det vill vi säga att alla pratar inte perfekt svenska hos oss men det är ett medvetet val som vi tror att ni har överseende med när ni märker hur trevlig och duktig vår personal är. Här på Balanzen har vi personal som pratar allt från svenska, engelska, spanska, polska mm. Vi ser det som en styrka.

Utbildning

Samtliga av vår anställda får gå en intern utbildning hos oss där vi grundligt går igenom allt från ergonomi, hygien, ekologi, nyckelhantering, skötsel av olika material till strykning och diskretion. Utbildningen är både praktisk och teoretisk, teoridelen har vi översatt till flera språk då vi tycker det viktigaste är att man faktiskt förstår och det gör man bäst på sitt modersmål.

Försäkring

Vi har valt att försäkra vår personal med en komplett TGL försäkring som gäller dygnet runt oavsett om de är ute på jobb eller i parken med sina barn på en söndag. Vi vet att många inte prioriterar sina försäkringar när de är nya i landet, då känns detta tryggt för oss alla.

Sekretess

Läs mer om oss här

Läs mer om våra tjänster