Allmänna villkor Hemstädning abonnemang

Allmänna villkor Hemstädning abonnemang

SÅ FUNGERAR ABONNEMANGET FÖR HEMSTÄDNING

  • Abonnemanget innebär att du betalar en fast summa varje månad för de timmar vi kommit överens om för varje städtillfälle. Med abonnemang får du alltid lägre pris än om du skulle betala städningen löpande per timme eller enstaka tillfällen.
  • Du betalar lika mycket varje månad och priset är baserat på antal timmar, frekvens och storleken på ditt hem.
  • För att göra det enkelt så har vi ett exempel nedan. Om du idag har 3 tim städning varannan vecka vilket innebar att du vissa månader betalade för 3 städningar och andra månader för två städningar så kommer du framöver att få en jämnt fördelad kostnad.

3tim varannan vecka under 1 år = 26 tillfällen.  26 x 3 tim= 78 tim på ett år utslaget per kalendermånad blir  6,5 tim i fast  månadsavgift

  • Om du behöver boka om, så har du möjlighet att göra det senast en vardag 24 tim före städtillfället,  om du vill få dina timmar till godo. Timmarna ligger då kvar i din timbank och kan användas vid ett annat tillfälle. Du kan maximalt spara 4 städtillfällen i timbanken /år. De innestående timmarna kan också användas till andra tjänster, såsom storstädning, fönsterputsning, strykning och tvätt. Timmarna måste utnyttjas inom avtalstiden samt senast 31/1 nästkommande år. (Vi förlänger 2022 till den 28/2 pga pandemin)  Dvs du kan inte nyttja dina timmar även efter du avslutat ditt abonnemang.
  • Behöver du beställa fler tjänster så som flyttstädning så får du en tilläggsfaktura.

SÅ BLIR DU KUND HOS BALANZEN

  • När du valt att bli kund hos Balanzen så kommer vi överens om antal timmar och vilken veckodag du vill att vi ska komma.
  • Vi börjar alltid med ett hembesök. Hembesöket sker ofta i samband med första städningen. Vi går igenom praktiska detaljer och kvitterar ut eventuella nycklar och larmkod.
  • Efter hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en kundbeskrivning, så att vi kan utföra städningen som du vill ha den, varje gång även om din ordinarie personal är sjuk.
  • När du blivit kund hos Balanzen så ingår ekologiska rengöringsmedel från Gröna Gredelina. Produkterna är helt växtbaserade och tillverkas i Liljehomen, Stockholm.  Vi använder din egen dammsugare. För vår personals skull samt för ett bra resultat så ser vi att mopp och dammsugare är i gott skick samt att ni tvättar era trasor i minst 60 grader mellan städtillfällena.

Bindningstid och uppsägningstid

  • Uppsägningstiden för hemstädningsabonnemang är 1 månad. För fullständiga villkor mejla oss.