INFÖR JUL OCH ALLA HELGER

INFÖR JUL OCH ALLA HELGER

Sista månaden på året och vi har mycket att göra,

Vi putsar och fejjar, fönster ska bli rena inför 1: advent. Golv ska skuras och varje vrå gnistra!

Under december har vi bråda dagar på Balanzen och vi fejjar som i den bästa av tomteverkstäder. Alla vill ha fint till jul och vi gör så gott vi kan för att hinna med så många som möjligt.

Precis som andra år så har vi stängt under röda dagar och alla städningar blir automatiskt avbokade. Värt att tänka på om du önskar boka om din städning så du inte blir utan städhjälp under december och julens fester. Skulle ett akutläge uppstå så kan du alltid nyttja vår sista minuten tjänst. Med lite tur så är inte alla tider uppbokade och vi kan komma som räddare i nöden och hjälpa till med lite julefrid.

Kom ihåg att julen är till för att umgås och mysa inte stressa och köpa de dyraste klapparna. Apropå julklappar så hoppas vi att du redan vet att du kna köpa presentkort hos oss. Presentkorten är gilltiga ett år och du väljer själv hur många timmar du önskar ge bort. Alla vet väl att det är mycket bättre att ge bort en upplevelse istället för en till pryl som inte får plats i skåpen. När du ger bort ett presentkort från Balanzen så ger du samtigt bort värdefull tid och en hjälpande hand i en stressig vardag. Vill du köpa ett presentkort så är du välkommen att mejla oss så hjälper vi dig.