Back to business

Back to business

Skolstartsvecka och med det många som återgår till jobb och verklighet igen. Om du känner att du behöver vila lite efter semestern med barnen hemma hela dagarna med massa överskottsenergi och du tagit hand om markservicen hemma eftersom du “ändå inte jobbade” så finns vi här som vanligt.

Nu kommer alla tillbaka efter semester och ledighet och det märks, vi har fullt upp här på kontoret med att schemalägga alla nya kunder och våra trogna fasta kunder sedan tidigare.

Så roligt att kicka igång den nya säsongen fulla av energi. Hösten är ju lite speciell på något sätt, en period för nystart, frisk och krispig. Planera för alla nya aktiviteter, en del börjar nya jobb och nya skolor. Ta en dag och skriv upp mål och önskemål för resten av året, kanske göra en moodboard för dina mål och drömmar. Att sätta bilder på dina drömmar är ett bevisat effektivt sätt att få saker gjort. Låt gärna din moard/dreamborad hänga någon stans där du ser den ofta. Eller skriv listor på saker du skulle vilja göra och uppleva, då är det mer troligt att de blir av då man undermedvetet jobbar mot de målen eller objektiven. Så vi vill att du fokuserar på dina mål och dina drömmar, vi hjälper dig med ditt hem så att du får tid över till annat.

Boka gärna din hemstädning på abonnemang eller enstaka uppdrag  här